ABC SQL WEB DEVELOPMENT SRL
CUI: 32874360 / Nr. J23/3834/2016

ABC Soft (ABC SQL WEB DEVELOPMENT SRL) este o companie cu capital 100% românesc și o vechime dovedită de peste 20 de ani în dezvoltarea și implementarea de programe și soluții informatice de tip POS, utilizate în industrii variate, precum HoReCa, Retail, FMCG și producție.

Pentru noi valorile sunt foarte importante, motiv pentru care putem accent pe integritate, fiind o bază fundamentală de care ținem cont întotdeauna, responsabilitate, prin suportul oferit clienților cât și prin responsabilizarea acestora, dar și siguranță deoarece considerăm că este important să lucrezi doar cu soluții informatice care au fost testate în prealabil, neputând astfel business-ul în pericol.

Având aceste trei valori în minte, am ales să ne concentram atenția nu doar pe produsele și serviciile oferite, ci și pe satisfacerea necesitaților clienților noștri, atât prin suportul oferit cât și prin păstrarea unei relații de business bazată pe încredere.

Indiferent de natura business-ului tău sau de mărimea acestuia, dacă ai nevoie de o soluție informatică profesională care să iți faciliteze procesul de vânzare, cel mai probabil avem soluția.

Pentru a putea oferi clienților noștri servicii cât mai variate și accesibile, soluțiile informatice dezvoltate de către ABC Soft au fost special concepute pentru a fi modulare și adaptabile în funcție de business, destinate în special utilizării în retail, pentru magazine mici sau medii, hypermarket-uri, supermarket-uri, dar și HoReca, pentru restaurante, baruri și cafenele.